آخرین اخبار
کد مطلب: 103022
پرتقال خوني را دست کم نگيريد!
تاریخ انتشار : 1394/08/19 12:16:42
نمایش : 1544
هيچ‌کس نمي‌تواند نقش موثر ويتامين‌ها را در بهبود کارکرد اعضاي بدن به‌خصوص پوست به عنوان بزرگ‌ترين عضو بدن انکار کند.
به گزارش  سلام لردگان؛‌  محققان اثر آنتوسيانين را که در ميوه‌ها و ساير خوراکي‌هاي قرمز و بنفش رنگ مانند پرتقال خوني، گيلاس، توت‌فرنگي و چاي ترش وجود دارد، بررسي کرده و به اين نتيجه رسيده‌اند که اين ماده در کاهش خطر ابتلا به عوارض قلبي و چاقي مفرط نقش دارد.

خوشبختانه مصرف پرتقال خوني که حاوي مقدار زيادي آنتوسيانين است، در کشور ما رايج است.

در حال حاضر در يک مرکز تحقيقاتي در اسپانيا پژوهشهايي براي اصلاح ژنتيک بر روي نهال اين پرتغال در حال انجام است. انتظار مي رود آنها بتوانند تا اواخر امسال يک نهال اصلاح شده از نظر ژنتيکي را توليد کنند. پرتقالهاي خوني حاوي مقادير بسياري آنتو سيانين هستند.

محققان استدلال مي کنند رنگدانه هاي قرمز، بنفش و آبي اين ميوه از بدن در برابر بيماري هاي بسياري محافظت مي کنند.

يکي از محققان که بر روي خواص اين ميوه پژوهش مي کند گفت مطالعات نشان مي دهد که آب پرتقال خوني از چاق شدن جلوگيري مي کند و پژوهشهاي ديگر که به زودي منتشر خواهند شد نشان مي دهند کساني که آب پرتقال خوني مي نوشند در مقايسه با کساني که از آب پرتقال معمولي استفاده مي کنند، کمتر در معرض حملات قلبي و عروقي قرار مي گيرند.

کشت پرتقالهاي خوني بسيار دشوار است چراکه بايد بلافاصله قبل از برداشت در دماي سرد قرار گيرند تا توليد آنتو سيانين در آنها تحريک شود. به همين دليل کشت پرتقال خوني در دامنه يکي از کوههاي سيسيل انجام مي شود. اما دانشمندان اميدوارند با انجام اصلاح ژنتيکي در درختهاي پرتقال، دامنه کشت اين نوع پرتقال را در اکثر مناطق کشور گسترش دهند.

به اين دليل که شرايط آب و هوايي ويژه اي براي کشت پيش از زمان برداشت بايد اين نوع پرتقالها در معرض هواي سرد قرار بگيرند اين نوع پرتقالها مورد نياز است براي همه دسترسي به آب پرتقال خوني امکان پذير نيست.

منبع: باشگاه خبرنگاران

انتهاي پيام/

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس